ÁSZF

Általános szerződési feltételek

Szolgáltató: Iron Made Kft.
Telefonos ügyfélszolgálat:06 (20) 4040-004
Honlap: www.vasalok.com
Nyitvatartási idő: H- P 07.00 – 21.00

1. Szolgáltatás tárgya
Cégünk vállaja megrendelői részére vasalandó ruháik megbeszélt időben történő biztonságos elszállítását, vasalását, minőségellenőrzését, csomagolását és megrendelőhöz történő visszaszállítását.

2. Területi hatály
Szolgáltató tevékenységét Budapest és Gödöllő 20 km-es körzetében végzi. Ezen a területen kívülről érkező megrendelések esetében távolságtól függően, előre egyeztetett kiszállási díjat számíthat fel.

3. A megrendelés menete
Megrendelő rendelését a telefonos ügyfélszolgálaton vagy a onlinerendeles oldalon adhatja le. A megrendelést cégünk ügyfélszolgálati időben legkésöbb 2 órán belül, ügyfélszolgálati időn kívül a megrendelés leadását követő első munkanapon délelőtt 9.30-ig visszaigazolja. Megrendelő az egyeztettett  átvételi-átadási időt legkésöbb 1 órával a tervezett találkozó előtt jogosult megváltoztatni. Ha erre nem kerül sor, cégünk jogosult kiszállásonként bruttó 500 Ft kiszállási díjat felszámolni.

A futárnak történő ruhaátadáskor a megrendelőnek jelezni kell minden speciális igényét, ami a vasalást, ruhakezelést ill, hajtogatást és a visszaszállítást érinti. Cégünk a vasalás előtt minden ruhadarabot átellenőriz és még a munka megkezdése előtt dokumentál minden esetleges sérülést.

Cégünk jogosult olyan ruhaneműk vasalására vonatkozó megbízástól elállni, melyek kivasalása indokulatlanul nagy kockázatot és/vagy aránytalanul sok munkaórát kívánna.  

4. Árak, fizetési feltételek
A szóróanyagokon és a weboldalon feltüntetett árak az áfá-t tartalmazzák. A szolgáltatás ellenértékének kifizetésére a kivasalt ruhák megrendelőnél történő átvételekor, készpénzben kerül sor.

5. Minőségi garancia
Cégünk a legmodernebb technika és képzett személyzet bevetésével biztosítja a legmagasabb szinvonalú vasalás elvégzését. Ha a megrendelő mégis minőségi kifogással élne, akkor cégünk lehetővé teszi, hogy azoknál a ruhadaraboknál vagy abban a súlyban, amelynél a minőségi kifogás fennállt, a megrendelő ingyenes szolgáltatásban részesüljön.

6. Felelősség
Munkánk során kiemelten kezeljük a biztoságot, mely a ruha átvételétől egészen a visszaszállítás és átadás pillanatáig tart. Cégünk a lehető legnagyobb gondossággal jár el a folyamat minden pontján, bizosítva a kiváló minőséget. Mindazonáltal, ha esetlegesen előfordul, és bizonyítottá válik, hogy a hogy a ruha vasalása során megsérült vagy tönkre ment, cégünk ruhadarabonként maximálisan 5.000 Ft kártérítés megfizetését teljesíti.

7. Jogok, Adatvédelem
A honlapon  található tartalom az Iron Made Kft. szellemi tulajdona. Cégünk fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Az 1992. évi LXIII.tv. (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), az 1995. évi CXIX. tv. (A kutatás és közvetlen üzletszerzés céljait szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről), valamint a 2001. évi CVIII. tv. (Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) vonatkozó rendelkezései alapján Ön az Iron Made Kft. weboldalára történő regisztrációval és a telefonos megrendelése során közölt adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy az Iron Made Kft. az Ön ada­ta­it szükség szerint a megrendelésének kezelése során,  piackutatás, közvetlen üzletszerzés, vagy reklámküldés érdekében a hivatkozott jogszabályi előírások betartása mellett felhasználja. Felhívjuk figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni. (Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.)